ΜΕΝΟΥ

Με Γεύση Παραδοσιακών Νησιώτικων Συνταγών

Στο Ημεροβίγλι, μπορείτε να είστε σίγουροι πως η ποιότητα των προσφερόμενων γεύσεων είναι δημιουργημένη από εξαιρετικά εγχώρια αγνά υλικά,  και με αγάπη και σεβασμό στο πατροπαράδοτο.
Εδώ, ακολουθούμε τους παραδοσιακούς νησιώτικους τρόπους προετοιμασίας, μαγειρέματος, ψησίματος και σερβιρίσματος, χρησιμοποιούμε αγνές Ελληνικές πρώτες ύλες, παρθένο ελαιόλαδο και προϊόντα με ονομασία προέλευσης!

Ολόφρεσκα αιγαιοπελαγίτικα καλοψημένα ψάρια, χταποδάκια και μαστέλο Χίου παναρισμένο με φρυγανιά και κορν φλέικς με μέλι σουσάμι, σκουμπρί γούνα, ολόφρεσκα μύδια, αχνισμένα σε βάση λεμονιού και μυρωδικών, ποικιλίες θαλασσινών, κριθαρότο με γαρίδες και καραβιδόψυχες, γαριδοφλογέρες, πουγκί θαλασσινών, ριζότο θαλασσινών!

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη σαλάτα Ημεροβίγλι, τα ψητά της Αγλαΐας και την ομώνυμη θαλασσινή ποικιλία!

Η κάβα μας περιλαμβάνει  μια πλούσια λίστα Ελληνικών κρασιών, σπάνιες ποικιλίες ούζου, τσίπουρου και Κρητική ρακί
για να συνοδέψετε τους μεζέδες σας όπως θα κάνατε και στις διακοπές σας!

Στα highlights το κέρασμα στο τέλος του γεύματός σας!

Σαλάτες

Της Άλμης

Τα Πρώτα & Καλύτερα

Στο Δίχτυ

Της Τράτας

Τα Βλάχικα

Όταν ο Μάγειρας Δημιουργεί

Αναψυκτικά

Ούζα

Τσίπουρα

Μπύρες

Λευκά Κρασιά

Κόκκινα Κρασιά

Ροζέ Κρασιά